Referencer

Zoom

Zoom
Her er nogle af de steder som allerede har haft
glæde af et professionelt Elvis-Show med J.Elvis:

Alborg City

American Travel

Bella Centeret

Dan Meng international Agentur

Edel Design Møbler

Elvisklubben i Ballerup

Falck

Hammer Forsamlingshus

Harald Blåtand færgerute

Høstfest i Præstø Hallen

Kara

Kettinge Friskole

Lalandia

Line Danserne

Marielyst Strand Hotel

Mogensstrup Kro

Mona Lisa

Nykøbing Falster Torv

Næstved Storcenter

Præstø Hallen

Svendebjerghave Plejehjem

TOMS-gruppen

Zarens Hus

Elvis show - Aloha from Denmark !
Her er han så J.Elvis Larsen, - europas bedste elvisstemme.
Det er nu igen muligt at opleve suset fra 70'erne. Et stort Aloha show med Elvis imitator J.Larsen, danskeren der kan føre dig tilbage i Elvis' storhedstid på Hawaii og med sin forførende gode stemme og imponerende flotte jumpsuit, giver J.Elvis et uforglemmelig flot show.
Alt leveres live i bedste ”Aloha from Hawaii” stil.J.Elvis Larsen debuterede i The Official Elvis Presley Fanclub of Denmark 10 maj 2003, og siden er det gået stærkmed Elvisshow i bl.a. Bellacentret, åbning af Elvismuseum i Randers, indslag i TV2-ØST, radioudsendelser, avisomtale, reklame i BT og Ekstrabladet m.m.

Claus Hansen fra Elvisklubben udtaler:

"Det var ikke Las Vegas Hilton, ej heller var der 20.000 mennesker tilstede. Stedet var derimod et lokale i Ballerup, hvor der var en mindre kreds af Elvis fans tilstede.I den ene ende af lokalet stod han så. Manden i hvidt. Selvfølgelig var der ikke tale om Elvis Presley men J.ELVIS. Larsen.J.ELVIS laver et godt show, og jeg tror faktisk Elvis sad et eller andet sted og klappede i takt.For godt var det, og ikke nok med Jens lyder som Elvis, så var han også iklædt en imponerende kopi af Elvis' Aloha dragt.En ting er sikkert, vi kommer til at se meget mere til J.ELVIS Larsen !"